Chorizomakkara on hyvä myös pastan kanssa.
Mausteinen chorizo ei paljon kavereita pastakastikeeseen tarvitse ja näin ollen on helppoa maustamisen osalta. Pennepastaa tai "what ever" sekaan ja tietysti kermaa. Raakamakkara muodossa on paras, mutta muukin käy.
Chorizo raakamakkaraa 4 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Sipuli 1 kpl
Kermaa 2 dl
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Mustapippuria
Chilisoosia (Soosipoikien) 2 rkl tai vastaavaa
Mausteinen chorizo ei paljon kavereita pastakastikeeseen tarvitse ja näin ollen on helppoa maustamisen osalta. Pennepastaa tai "what ever" sekaan ja tietysti kermaa. Raakamakkara muodossa on paras, mutta muukin käy.
![]() |
Chorizo-raakamakkaraa ja pennepastaa. Hieman chiliä ja kermaa. Helppo ja nopea pastaruoka |
Chorizo raakamakkaraa 4 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Sipuli 1 kpl
Kermaa 2 dl
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Mustapippuria
Chilisoosia (Soosipoikien) 2 rkl tai vastaavaa
Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kuullota hetki öljyn kanssa.
Lisää chorizo joukkoon "lypsämällä" pienia nokareita.
Paista kunnolla väri pintaan.
Kaada kerma ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
Lisää chilisoosia 2 rkl. Hauduta noin 10 minuuttia.
Keitä hauduttamisen aikana pasta, runsaalla suolalla maustetussa vedessä, melkein kypsäksi.
Kaada keitinvesi pois ja lisää kastikkeen sekaan.
Nostele kunnolla sekaisin ja annostele lautaselle.
Lisää parmesanjauhetta pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.