Helppo pastaruoka. Valmistuu nopeasti ja maistuu lihanystäville. Kaupasta saa valmiiksi pulled pork-lihaa kätevässä pakkauksessa tai käytä loput, mikäli olet itse valmistanut.
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa 400 g
Pulled pork-lihaa n. 300 g
Valkosipulia 4 kynttä
Parmesanjuustoa raastettua
Korianteria 1 kourallinen
Öljyä
Mustapippuria
Pulled pork, nyhtöpossu, nyhtöliha , revitty porsaanliha, ylikypsä porsaanliha. Aina sanotaan että sillä rakkaalla lapsella on monta nimeä. Niin on tälläkin pasta-aterialla - Pasta pulled pork. |
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa 400 g
Pulled pork-lihaa n. 300 g
Valkosipulia 4 kynttä
Parmesanjuustoa raastettua
Korianteria 1 kourallinen
Öljyä
Mustapippuria
Keitä pasta, runsaalla suolalla maustetussa vedessä, melkein kypsäksi.
Kuori ja pilko valkosipulit ja kuullota hetki öljyn kanssa pannulla muutama minuutti.
Lisää liha ja mikäli sinulla on jäänyt kastiketta niin lisää hieman sekaan. Jos käytät ns. marketista ostettua lihaa niin pakkauksesta löytyy. Nosta kattilasta keitinvettä n. 1 - 2 dl sekaan.
Hauduta hetki. Kaada pastan vesi pois lävikön kautta.
Lisää pulled pork-liha kastikkeineen sekaan ja nostele kunnolla sekaisin.
Raasta pinnalle parmesaani ja mausta mustapippurilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.