Onnistuneet vohvelit on taikinasta kiinni.
Lisäksi tietysti siitä sopivasta paistolämpötilasta. Muuta ei nopea herkku tarvitse.
No, tietysti mansikkahilloa tai muuta vastaavaa. Tuoreet marjatkin on muuten aika hyvä. Sekä tietysti kermavaahtoa. Tässä on paras vohvelitaikina / vohveliresepti.
Muuten, hmm... kuka on se oikea henkilö sanomaan että paras? Eiks ne ole makuasioita. Mutta kuitenkin meidän perheen mielestä paras. Älkää uskoko ruokablogin kirjoittajia vaan etsikää omaan makuun sopivimmat.....
Kanamunia 3 kpl
Maitoa 2 dl
Kermaa 2 dl
Vichyä 1 dl
Vehnäjauhoja 4 dl
Leivinjauhetta 1 tl
Suolaa 0.5 tl
Sokeria 2 rkl
Voita sulatettuna 50 g
Lisäksi tietysti siitä sopivasta paistolämpötilasta. Muuta ei nopea herkku tarvitse.
No, tietysti mansikkahilloa tai muuta vastaavaa. Tuoreet marjatkin on muuten aika hyvä. Sekä tietysti kermavaahtoa. Tässä on paras vohvelitaikina / vohveliresepti.
Muuten, hmm... kuka on se oikea henkilö sanomaan että paras? Eiks ne ole makuasioita. Mutta kuitenkin meidän perheen mielestä paras. Älkää uskoko ruokablogin kirjoittajia vaan etsikää omaan makuun sopivimmat.....
![]() |
Kunnollinen vohvelitaikina, oikea paistolämpö ja oikeat lisukkeet. Ai että! |
Kanamunia 3 kpl
Maitoa 2 dl
Kermaa 2 dl
Vichyä 1 dl
Vehnäjauhoja 4 dl
Leivinjauhetta 1 tl
Suolaa 0.5 tl
Sokeria 2 rkl
Voita sulatettuna 50 g
Laita kaikki raaka-aineet kulhoon ja sekoita vatkaimen avulla kunnolla sekaisin.
Laita jääkaappiin, kelmun alle noin 1 tunnin ajaksi.
Laita hieman voita vohvelirautaan ja annostele taikina sinne kauhalla.
Paista kullanruskeaksi.
Tarjoile lämpimänä kermavaahdon ja hillon kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.