Ruokaisa kanasalaatti - chimichurri, kananpojan rintafileestä.
Naapurin maalaiskanaa, riisiä, jääsalaattia sekä ihana kastike. On muuten myös ituja sekä herneitä. Tällä salaatilla lähteen nälkä eikä tarvitse ottaa "morkkista" ahmimisesta. Täyttä, kevyttä ravintoa.
Chimichurri kananpojan rintafilettä (Naapurin maalaiskana)
Riisiä 4 dl keitettynä
Herneitä 200 g
Jääsalaattia 1ruukku
Purjoa n. 5 cm pala siivuina
Ituja esim. Mungpavusta (Lounasitu)
Kirsikkatomaatteja
Kastike
Öljyä 4 rkl
Valkoviinietikkaa 2 tl
Ruokokidesokeria tai -siirappia 2 tl
Suolaa 0.5 tl
Currya 1 tl
Naapurin maalaiskanaa, riisiä, jääsalaattia sekä ihana kastike. On muuten myös ituja sekä herneitä. Tällä salaatilla lähteen nälkä eikä tarvitse ottaa "morkkista" ahmimisesta. Täyttä, kevyttä ravintoa.
![]() |
Tällä kanasalaatilla lähtee nälkä. Chimichurrilla maustettu rintafilee vain siivuiksi ja muiden "emmeiden" päälle. |
Chimichurri kananpojan rintafilettä (Naapurin maalaiskana)
Riisiä 4 dl keitettynä
Herneitä 200 g
Jääsalaattia 1ruukku
Purjoa n. 5 cm pala siivuina
Ituja esim. Mungpavusta (Lounasitu)
Kirsikkatomaatteja
Kastike
Öljyä 4 rkl
Valkoviinietikkaa 2 tl
Ruokokidesokeria tai -siirappia 2 tl
Suolaa 0.5 tl
Currya 1 tl
Ota lihat ajoissa huoneenlämpöön.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki raaka-aineet.
Keitä riisi ja sulata herneet.
Jäähdytä riisit.
Sekoita riisi, idut, hernee, purjo ja kastike.
Annostele salaatinlehtien päälle.
Kypsennä rintafileet uunissa tai pannulla, pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa ohuiksi siivuiksi riisin päälle.
Koristele kirsikkatomaateilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.