Tomaattikeitto ja ihan oikeista, kotimaisista tomaateista.
Sen huomaa jo mausta, siis tuoreen tomaatin eikä vuoden tölkissä odotelleen. Onhan nekin hyviä mutta huomaat varmasti eron.
Tomaattikeitto missä mukana myös koostumusta antamaan Koskenlaskija sulatejuustoa. Onnistunut keitto, kokeile.
Tomaattia 1 kg
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Kasvisliemikuutio 2 kpl
Tomaattipyre 3 rkl
Vettä n. 7 dl
Kuivattua basilikaa 3 tl
Koskenlaskija paprika sulatejuustoa
Mustapippuria
Suolaa
Sen huomaa jo mausta, siis tuoreen tomaatin eikä vuoden tölkissä odotelleen. Onhan nekin hyviä mutta huomaat varmasti eron.
![]() |
Tuoreista kotimaisista tomaateista valmistettu keitto on mahtava alkuruoka, alkukeitto. Saat nautittua myös aivan pääruokana kun lisäät esimerkiksi paahdettua leipää paloina sekaan. |
Tomaattikeitto missä mukana myös koostumusta antamaan Koskenlaskija sulatejuustoa. Onnistunut keitto, kokeile.
Tomaattia 1 kg
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Kasvisliemikuutio 2 kpl
Tomaattipyre 3 rkl
Vettä n. 7 dl
Kuivattua basilikaa 3 tl
Koskenlaskija paprika sulatejuustoa
Mustapippuria
Suolaa
Pilko kattilaan tomaatit, sipuli ja valkosipulinkynnet lohkoiksi.
Lisää kattilaan myös vesi ja kasvisliemikuutiot.
Keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
Aja sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi ja lisää tomaattipyre, mausteet sekä Koskenlaskija.
Aja vielä kerran sekaisin. Tarkista maku.
VINK! Paahda paahtoleipää ja leikkaa lohkoiksi. Lisää keiton päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.