Duchesseperunat on "nätti" lautasella ja hyvänmakuinen suussa.
Pariisin taivaan alta on tämä lisäkeruoka lähtöisin.
Duchesseperunoiden juttu on kananmunan keltuainen, voi ja tässä tapauksessa Jukolan Juuston mainio Mustapippuri Cheddarjuusto. Koostumuksesta tuli komea ja maku todella hyvä.
Valmistin tämä naudanlihasta valmistetun padan kaveriksi. Noh, ruusukkeet voisi tietenkin joku väittää pursottavansa kauniimmin.
Duchesseperunat on siitä kiva että jos oikein innostut ja jää hieman yli niin nämä ovat helppo pakastaa. Uunin kautta vaan pöytään myöhemminkin.
Perunoita 1 kg
Kananmunan keltuaisia 2 kpl
Jukolan Juuston Mustapippuri Cheddarjuustoa n. 80 g raastetuna
Voita 2 rkl
Suolaa 1 tl
Valkopippuria hyppysellinen
Pariisin taivaan alta on tämä lisäkeruoka lähtöisin.
Duchesseperunoiden juttu on kananmunan keltuainen, voi ja tässä tapauksessa Jukolan Juuston mainio Mustapippuri Cheddarjuusto. Koostumuksesta tuli komea ja maku todella hyvä.
![]() |
Duchesseperunat ovat niin kauniita kuin haluat. Muista kuitenkin maustaa ne kunnolla. |
Valmistin tämä naudanlihasta valmistetun padan kaveriksi. Noh, ruusukkeet voisi tietenkin joku väittää pursottavansa kauniimmin.
Duchesseperunat on siitä kiva että jos oikein innostut ja jää hieman yli niin nämä ovat helppo pakastaa. Uunin kautta vaan pöytään myöhemminkin.
Perunoita 1 kg
Kananmunan keltuaisia 2 kpl
Jukolan Juuston Mustapippuri Cheddarjuustoa n. 80 g raastetuna
Voita 2 rkl
Suolaa 1 tl
Valkopippuria hyppysellinen
Kuori perunat ja keitä ns ylikypsäksi.
Kaada keitinvesi pois ja raasta Cheddarjuusto sekaan.
Lisää myös voi, kananmunan keltuaiset ja mausteet.
Vatkaa kunnolla tasaiseksi massaksi.
Annostele pursotinpussiin ja tee ruusukkeita leivinpaperin päälle.
Paista noin 200 asteisessa uunissa kaunis väri pintaan.
Nostele lastalla lautaselle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.