Paahdettua parsa- ja ruusukaalia. Helppo kasvisruoka tai lisäkeruokana vielä kevyt vaihtoehto. Esimerkiksi butter chicken oli jotakin mielettömän hyvää.
Tämä kasvisruoka on myös uusin "instaresepti", minkä itse mestari Chef Henkka Alen nasautti muiden somereseptien jatkoksi. Helppo ja sairaan hyvä kasvisruoka.
Parsakaali 1 kpl
Ruusukaalia 200 g
Balsamicoa 3 rkl
Oliiviöljyä 0.5 dl
Parmesanraastetta 0.5 dl
Pinjansiemeniä 2 rkl paahdettuna
Suolaa
Mustapippuria
Tämä kasvisruoka on myös uusin "instaresepti", minkä itse mestari Chef Henkka Alen nasautti muiden somereseptien jatkoksi. Helppo ja sairaan hyvä kasvisruoka.
![]() |
Nopea ja todella maukas kasvislisäke missä on parsakaalia, ruusukaalia sekä pinjansiemeniä paahdettuna ja upea kastike. |
Parsakaali 1 kpl
Ruusukaalia 200 g
Balsamicoa 3 rkl
Oliiviöljyä 0.5 dl
Parmesanraastetta 0.5 dl
Pinjansiemeniä 2 rkl paahdettuna
Suolaa
Mustapippuria
Leikkaa parsakaalin nuput ja puolita ruusukaalit.
Roiskaise uunivuokaan kasvisten päälle hieman öljyä, suolaa ja mustapippuria.
Paahda 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Valmista kastike.
Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla, että väriä tulee hieman pintaan.
Sekoita muut ainekset keskenään kunnolla ja lisää paahdetut pinjansiemenet joukkoon.
Nosta kasvikset pois uunista.
Kaada kastike (soossi) lämpimien kasvisten päälle ja sekoita hieman.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.