Poroa, kylmäsavustettuna löydät leikkeletiskiltä.
Et tarvitse kuin sen yhden paketin ja se antaa makua aivan riittävästi. Helppo pastaresepti missä on sitä mukana lapin eksotiikkaa.
Pastaa, spaghettia 500 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Öljyä 3 rkl
Kermaa 2 dl
Creme bonjour savuporo tuorejuustoa
Soijakastiketta 2 rkl
Poron kylmäsavupaistia 100 g ( Kotivara on kova)
Ruohosipulia pilkottuna
Et tarvitse kuin sen yhden paketin ja se antaa makua aivan riittävästi. Helppo pastaresepti missä on sitä mukana lapin eksotiikkaa.
Pasta poron kylmäsavustetusta paistista tuo hieman vaihtelua pastaruokiin. |
Pastaa, spaghettia 500 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Öljyä 3 rkl
Kermaa 2 dl
Creme bonjour savuporo tuorejuustoa
Soijakastiketta 2 rkl
Poron kylmäsavupaistia 100 g ( Kotivara on kova)
Ruohosipulia pilkottuna
Keitä ensin pasta melkein kypsäksi, kunnolla suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Pilko sipulit ja lisää öljy pannulle.
Hauduta sipuleita noin 10 minuuttia. (H. Alen sanoo että näin sipulit makeutuu).
Ei se heppu väärässä ole.
Lisää savuporotuorejuusto sekaan ja anna sulaa.
Lisää myös kerma ja anna poreilla hetki.
Lisää soija ja rouhaise mustapippuria noin vajaa 1 rkl.
Pilko kylmäsavupaistia noin 10 siivua. Hauduta hetki.
Nostele pasta/spaghetti sekaan.
Nostele pasta/spaghetti sekaan.
Kääntele kunnolla, että kastiketta on kaikkialla.
Pilko vielä siivu poron kylmäsavupaistia päälle.
Koristele ruohosipulilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.