Pastassa on kermaa, saksanpähkinöitä ja parmesan juustoa, voita.
Eli aivan kohtalaisen maukas kastike. Se oli se juttu. Sitten kastike sekoitetaan pastan päälle ja nautitaan sellaisenaan.
Porkkanoita 6 kpl
Perunaa 3 kpl
Kesäkurpitsa 500 g
Kermaa 4 dl
Parmesanraastetta 200 g
Voita 100 g
Muskottipähkinää jauhettuna 1 tl
Suolaa
Mustapippuria
Saksanpähkinöitä 1 dl
Parmesania raastettuna pinnalle
Eli aivan kohtalaisen maukas kastike. Se oli se juttu. Sitten kastike sekoitetaan pastan päälle ja nautitaan sellaisenaan.
Anteeksi, tämä ei ole nähnytkään pastaa, mutta silti se on aivan saamarin hyvä pastaruoka. |
Porkkanoita 6 kpl
Perunaa 3 kpl
Kesäkurpitsa 500 g
Kermaa 4 dl
Parmesanraastetta 200 g
Voita 100 g
Muskottipähkinää jauhettuna 1 tl
Suolaa
Mustapippuria
Saksanpähkinöitä 1 dl
Parmesania raastettuna pinnalle
Kuori porkkanat ja siivuta erittäin ohuita liuskoja kuorimaveitsellä. Siivuta myös perunat ja kesäkurpitsa.
Pilko saksanpähkinät terävällä veitsellä aivan pieniksi lohkoiksi.
Kuumenna syvässä kasarissa kerma, lisää voi ja parmesanraaste.
Lisää mausteet, sekoita ja keitä kastiketta hieman kasaan.
Laita kattilaan runsaasti vettä, suolaa ja oliiviöljyä ja lisää kasvis-siivut sekaan ja keitä noin 4 minuuttia.
Valuta siivilän läpi ja sekoita kastikkeen kanssa.
Raasta parmesania pinnalle ja ripottele saksanpähkinää pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.