Pastalla saattaa olla kova nimi. Panopasta oli kuitenkin kevään 2017 hitti. Legenda kertoo että on aiheuttanut kummia asioita... Pastaresepti on Halparuokakirjasta.
On helppo, maistuva ja edullinen. Kannattaa kokeilla hyvässä seurassa. Lisäsin tabascoa sekaan ja toimi hienosti.
Naudan jauhelihaa 400 g
Mutti tomaaattimurskaa 1 tlk
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Timjamia
Tabascoa n. 8 tippaa
Suolaa
Mustapippuria
Parmesanraastetta
Öljyä tai voita paistamiseen
Pastaa 400 g
On helppo, maistuva ja edullinen. Kannattaa kokeilla hyvässä seurassa. Lisäsin tabascoa sekaan ja toimi hienosti.
Halparuokakirjan helmiä - panopasta. Olkaa niin hyvät kuin helppo pastakin on. |
Naudan jauhelihaa 400 g
Mutti tomaaattimurskaa 1 tlk
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Timjamia
Tabascoa n. 8 tippaa
Suolaa
Mustapippuria
Parmesanraastetta
Öljyä tai voita paistamiseen
Pastaa 400 g
Silppua timjamia reilusti kulhoon ja lisää jauheliha, suolan, pippurin ja tabascon kanssa kulhoon. Sekoita todella hyvin keskenään. Leivo sopivankokoisia lihapullia. Silppua sipulit. Kuumenna pannu ja paista voin tai öljyn kanssa lihapyörykät ruskeiksi pinnoiltaan. Lisää sipulit ja kuullota hetki. Kaada purkki tomaattimurskaa sekaan ja sekoita varovasti. Hauduta noin 10-15 minuuttia pienellä lämmöllä. Keitä pasta melkein kypsäksi ja kaada keitinvesi pois. Nosta keitetty pasta kastikkeen sekaan ja nostele varovasti sekaisin. Raasta parmesanjuustoa päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.