Ruokakirjailija Sari Spåra oli käyttänyt avokado-addiktiotaan pastaan. Hieman syvensin makua Tabascolla. Mutta ei Sari ole ainoastaan ruokakirjailija..... Hänellä on jäätävä blogi, Sweet Food O`Mine.
Avokado 2 kpl
Smetanaa 120 g / 1 prk
Sitruunanmehua ( puolikas sitruuna)
Suolaa
Mustapippuria
Basilikaa n. 8 lehteä
Tabascoa maun mukaan
Pastaa/spagettia 500 g
Avokado 2 kpl
Smetanaa 120 g / 1 prk
Sitruunanmehua ( puolikas sitruuna)
Suolaa
Mustapippuria
Basilikaa n. 8 lehteä
Tabascoa maun mukaan
Pastaa/spagettia 500 g
Keitä pasta runsaasti karkealla merisuolalla maustetussa vedessä.
Kaavi avokodosta sisälmys ja mausta sitruunanmehulla, smetanalla. Vaahdota kuohkeaksi, kauniin vihreäksi kastikkeeksi.
Kun olet saanut hienoa, vaahtomaista kastiketta maistele ja mausta tabascolla, oman maun mukaan.
Valuta pastan keitinvesi pois ja kaada pasta pannulle.
Laita sekoitettu kastike pannulle, lämmitä ja lisää pasta sekaan nostellen.
Lisää parmesanjuusto sekaan.
Annostele lautaselle koristele basilikan lehdillä.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.