Paella on kunnollista kesäistä mättöruokaa.
Paella onnistuu hyvin muurikkapannulla tai omistat tarpeeksi ison valurautapannun. Mahtavaa ruokaa kesällä. Paellan kun valmistat kivan porukan kanssa ulkona, kesäisenä päivänä tai auringonlaskun aikaan niin saat hetkiä aikaiseksi mitä et unohda.
Varsinkin mikäli sinulla on hyvää valkoviinä lähellä.
Paellan valmistamiseen kannattaa varata hieman aikaa, varsinkin esivalmistelun suhteen. Muuten herkullinen paella valmistuu melkein huomaamattomasti - siis mikäli se seura on hyvää tai maisemat komeat.
Tässä laitan nyt muutaman paellareseptin. Kaikki kulkevat lähellä toisiaan mutta kuitenkin ne on suomalaiseen makumaailmaan sopivia sekä raaka-aineet löytyy myös huonomman valikoiman omaavista marketeista. En nyt R-kioskia haasta tähän.
Valkoviiniä pitää olla eli siihen on varauduttava. Mikäli valkkaria ei ole ja tulee pakollinen tarve paellaan niin joku kuiva siideri kelpaa korvaamaan valkoviinin.
Mikäli haluat säästää valkoviiniä on tässä hyvä paellaresepti.
Mausteilla kannattaa kikkailla joten aivan oman makumaailman mukaan. Paella-ohje.
Tässä, just tässä on kuulemma paras valmistamani paella never. Ok. Kiitos. Googlea selaamalla oli pakko vaan palata tänne varmaan ja niin mun suosikkiblogiin...
Kaikki äitini reseptit Nanna kirjoitti hyvin taas ja kuulosti helpolta. Ja vielä kun paellaan on laitettu chorizoa, siis makkaraa. Vielä jopa raakamakkara versiona niin tämä oli minun hetkeni.
Chorizoa käytän useinkin, varsinkin sen saareen viittaavan firman, missä äidit tekevät ruokaa. Se on makumaailmaltaan aivan loistava ja täällä tuppukylässä on muutkin huomanneet sen joten jäin ilman.
Korvasin Chorizomakkaran Luigilla. Hoo ja Koon Luigi on sitä maakarit sarjaa. Siinä on mausteita, yrttejä ja hieno koostumus. Lisäksi broileri oli rintafilettä. Älä lankea siihen broilerisilppuun.
Kun Nanna sanoo niin se on totta - kaada sitä valkoviiniä oikeasti reilusti.
Paras ja helpoin paellaresepti syntyi muutamilla muutoksilla. Chorizo vaihtui Maakareiden Luigiin ja niitä koko paketti. Broileri oli rintafilettä. Sahramia kokonainen pussi. Kanalientä valmistin kahdesta kanaliemikuutiosta 1.5 litraan vettä. Muuten menin aivan ohjeen mukaan.
Olkaa hyvä ja kikkailkaa. Tässä siis helppo ja saamarin hyvä paellaresepti.
Paella onnistuu hyvin muurikkapannulla tai omistat tarpeeksi ison valurautapannun. Mahtavaa ruokaa kesällä. Paellan kun valmistat kivan porukan kanssa ulkona, kesäisenä päivänä tai auringonlaskun aikaan niin saat hetkiä aikaiseksi mitä et unohda.
Varsinkin mikäli sinulla on hyvää valkoviinä lähellä.
Paella tarvitsee kunnollisen riisin, laadukasta broileria, katkarapuja sekä sahramia. Vielä runsaasti valkoviiniä suuhun ja paellaan. Keskilämmöllä hyvässä porukassa, muurikkapannulla. |
Paellan valmistamiseen kannattaa varata hieman aikaa, varsinkin esivalmistelun suhteen. Muuten herkullinen paella valmistuu melkein huomaamattomasti - siis mikäli se seura on hyvää tai maisemat komeat.
Tässä laitan nyt muutaman paellareseptin. Kaikki kulkevat lähellä toisiaan mutta kuitenkin ne on suomalaiseen makumaailmaan sopivia sekä raaka-aineet löytyy myös huonomman valikoiman omaavista marketeista. En nyt R-kioskia haasta tähän.
Valkoviiniä pitää olla eli siihen on varauduttava. Mikäli valkkaria ei ole ja tulee pakollinen tarve paellaan niin joku kuiva siideri kelpaa korvaamaan valkoviinin.
Mikäli haluat säästää valkoviiniä on tässä hyvä paellaresepti.
Mausteilla kannattaa kikkailla joten aivan oman makumaailman mukaan. Paella-ohje.
Tässä, just tässä on kuulemma paras valmistamani paella never. Ok. Kiitos. Googlea selaamalla oli pakko vaan palata tänne varmaan ja niin mun suosikkiblogiin...
Kaikki äitini reseptit Nanna kirjoitti hyvin taas ja kuulosti helpolta. Ja vielä kun paellaan on laitettu chorizoa, siis makkaraa. Vielä jopa raakamakkara versiona niin tämä oli minun hetkeni.
Chorizoa käytän useinkin, varsinkin sen saareen viittaavan firman, missä äidit tekevät ruokaa. Se on makumaailmaltaan aivan loistava ja täällä tuppukylässä on muutkin huomanneet sen joten jäin ilman.
Korvasin Chorizomakkaran Luigilla. Hoo ja Koon Luigi on sitä maakarit sarjaa. Siinä on mausteita, yrttejä ja hieno koostumus. Lisäksi broileri oli rintafilettä. Älä lankea siihen broilerisilppuun.
Kun Nanna sanoo niin se on totta - kaada sitä valkoviiniä oikeasti reilusti.
Paras ja helpoin paellaresepti syntyi muutamilla muutoksilla. Chorizo vaihtui Maakareiden Luigiin ja niitä koko paketti. Broileri oli rintafilettä. Sahramia kokonainen pussi. Kanalientä valmistin kahdesta kanaliemikuutiosta 1.5 litraan vettä. Muuten menin aivan ohjeen mukaan.
Olkaa hyvä ja kikkailkaa. Tässä siis helppo ja saamarin hyvä paellaresepti.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.