Köyhät ritarit, vanhan kansan kielellä leipävanukas.
Todellista herkkua ja mikä parasta niin vielä hävikkiruokaa.
Hieman kovettuneetkin pullansiivut tai ranskanleivät saavat täysin uuden elämän jälkiruoka klassikkona.
Yksinkertaista ja pirun hyvää nopeasti. Ja tämä onnistuu myös tuoreista siivuista. Valmistamisen helppous saattaa viehättää ja on helppo jäädä koukkuun.
Nyt valmistin legendaarisesta Pullava-pitkosta joka oli valmiiksi siivutettu.
Pullavaa siivuina
Kananmuna 1 kpl
Maitoa 2 dl
Sokeria 0.5 tl
Voita paistamiseen
Mansikkahilloa, vadelmahilloa
Kermavaahtoa
Todellista herkkua ja mikä parasta niin vielä hävikkiruokaa.
Hieman kovettuneetkin pullansiivut tai ranskanleivät saavat täysin uuden elämän jälkiruoka klassikkona.
![]() |
Oi mikä jälkiruoka. Köyhät ritarit tekee sinusta rikkaan, ainakin kalorien määrällä. Kaikki on kuitenkin sen arvoista. Parasta hävikistä herkuksi sopivaa ruokaa. |
Yksinkertaista ja pirun hyvää nopeasti. Ja tämä onnistuu myös tuoreista siivuista. Valmistamisen helppous saattaa viehättää ja on helppo jäädä koukkuun.
Nyt valmistin legendaarisesta Pullava-pitkosta joka oli valmiiksi siivutettu.
Pullavaa siivuina
Kananmuna 1 kpl
Maitoa 2 dl
Sokeria 0.5 tl
Voita paistamiseen
Mansikkahilloa, vadelmahilloa
Kermavaahtoa
Riko muna ja sekoita kunnolla maitoon.
Lisää myös sokeri.
Kasta pullasiivut molemmin puolin muna-maitoseokseen ja paista kuumalla pannulla voin kanssa pintaan kullanruskea väri.
Nosta lautaselle ja annostele mansikka- tai vadelmahilloa sekä kermavaahtoa päälle.
Tarjoile lämpimänä.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.