Cheddarjuusto ja pekoni, selkeä makupari.
Helppoa sormiruokaa ja valmistuu todella nopeasti grillissä tai pannulla. Vielä kunnollinen napakka dippi rinnalle niin on sellaista todellista fingerfoodia että morjens.
Cheddarjuustoa Jukolan Juusto
Pekonia
Srirachakastiketta tai muuta kastiketta
Helppoa sormiruokaa ja valmistuu todella nopeasti grillissä tai pannulla. Vielä kunnollinen napakka dippi rinnalle niin on sellaista todellista fingerfoodia että morjens.
![]() |
Niin hyvää ja yksinkertaista sormiruokaa. Hieman notkeaa Cheddarjuustoa, pekonia ja dippikastiketta. |
Pekonia
Srirachakastiketta tai muuta kastiketta
Leikkaa cheddar noin sormen paksuisiksi viipaleiksi.
Kokeile eri makuja.
Kääri pekoni juuston ympärille tiukasti.
Laita kuumaan grilliin ritilälle ja paista molemmilta puolilta kunnes pekonissa on kiva väri sekä juusto on hieman notkistunut.
Voit myös paistaa pannulla.
Dippaa soossiin ja enjoy.
Kokeile eri makuja.
Kääri pekoni juuston ympärille tiukasti.
Laita kuumaan grilliin ritilälle ja paista molemmilta puolilta kunnes pekonissa on kiva väri sekä juusto on hieman notkistunut.
Voit myös paistaa pannulla.
Dippaa soossiin ja enjoy.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.