Parsakaali paahdettuna sopii hienosti risottoon.
Paahda parsakaalit ja lisäät risoton sekaan aivan lopuksi.
Valmistat ihan perusrisoton ensiksi. Tämä jotenkin huutaa viileää Riesling-viiniä mukaan.
Risottoriisiä 4 dl
Vettä n. 7 dl
Kasvisliemikuutio 2 kpl
Kermaa n. 2 dl
Valkoviiniä 1 dl
Valkosipulinkynsiä 2 kpl
Sipulia 1 kpl
Parmesanjuustoa
Paahda parsakaalit ja lisäät risoton sekaan aivan lopuksi.
Valmistat ihan perusrisoton ensiksi. Tämä jotenkin huutaa viileää Riesling-viiniä mukaan.
Parsakaalirisoton kuva ei vastaa makua. Risotto paahdetuista parsakaaleista on jotakin niin outoa mutta sairaan hyvää.. |
Risottoriisiä 4 dl
Vettä n. 7 dl
Kasvisliemikuutio 2 kpl
Kermaa n. 2 dl
Valkoviiniä 1 dl
Valkosipulinkynsiä 2 kpl
Sipulia 1 kpl
Parmesanjuustoa
Valmista kasvisliemi kiehauttamalla vesi ja liuottamalla liemikuutiot.
Pilko sipuli, valkosipulinkynnet ja kuullota hetki öljyssä.
Lisää riisiä ja kuullota kirkkaaksi. Kaada valkoviini sekaan.
Lisää riisiä ja kasvislientä.
Keitä miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt riisiin.
Lisää vielä kerma.
Nostele paahdetut parsakaalit ja parmesania sekaan. Kääntele varovasti sekaisin.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.