Chimichurrikastike sopii todella hyvin grillatun lihan kanssa.
Grillatulle broilerille, naudanlihalle eikä se vierasta myöskään porsasta eikä kasviksia.
Chimichurri on helppo valmistaa ja maku vain paranee sekä syvenee, mitä aikaisemmin sen valmistat.
Chimichurrikastike säilyy jääkappissa hyvin, joten kannattaa valmistaa samalla annos tuplana, koska kastike loppuu kesken. Niin hyvää se vaan on.
Helpon chimichurrin valmistat blenderin avulla, laitat vain kaikki raaka-aineet puhdistettuna ja kuorittuna keskenään ja surautat kaikki sekaisin.
Valkosipulinkynsiä 2 kpl
Lehtipersiljaa n. 1 dl
Korianteria n. 1 dl
Punainen chili puolikas
Suolaa 0.5 t
Savupaprikajauhetta n. 0.5 tl
Oliiviöljyä 1 dl (Don Witka, valkoinen)
Punaviinietikkaa 0.5 dl
Grillatulle broilerille, naudanlihalle eikä se vierasta myöskään porsasta eikä kasviksia.
Chimichurri on helppo valmistaa ja maku vain paranee sekä syvenee, mitä aikaisemmin sen valmistat.
![]() |
Tässä lautasessa on grillattua broileria, nautaa, paprikaa, sipulia ja bataattia. Kaikki grillattuna. Chimichurrikastiketta vain lusikalla pinnalle. |
Chimichurrikastike säilyy jääkappissa hyvin, joten kannattaa valmistaa samalla annos tuplana, koska kastike loppuu kesken. Niin hyvää se vaan on.
Helpon chimichurrin valmistat blenderin avulla, laitat vain kaikki raaka-aineet puhdistettuna ja kuorittuna keskenään ja surautat kaikki sekaisin.
Valkosipulinkynsiä 2 kpl
Lehtipersiljaa n. 1 dl
Korianteria n. 1 dl
Punainen chili puolikas
Suolaa 0.5 t
Savupaprikajauhetta n. 0.5 tl
Oliiviöljyä 1 dl (Don Witka, valkoinen)
Punaviinietikkaa 0.5 dl
Poista chilistä siemenenet ja kuori valkosipuli.
Laita kaikki tehosekoittimeen ja lisää loput raaka-aineet.
Sekoita kaikki kunnolla keskenään, tasaiseksi kastikkeeksi.
Laita jääkaappiin viilenemään.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.