Pasta carbonara, pastaruokien yksi klassikoista.
Carbonara on helppo ja yksinkertaisen hyvä. Pekonia, valkosipulia, parmesanjuustoa sekä kananmunaa. Kermaakin tietenkin. Suolataan ja pippuroidaan. Siinä se.
Valmistuu jopa 10 minuutissa. Tekosyy on sanoa ettei ehdi laittaa ruokaa ja syödä hyvin.
Spagettia 500 g
Pekonia 140 g
Valkosipulinkynsiä 3 kpl
Kermaa 2 dl
Parmesanjauhetta 1.5 dl
Kananmunia 2 kpl
Suolaa
Mustapippuria
(persiljaa koristeeksi)
Carbonara on helppo ja yksinkertaisen hyvä. Pekonia, valkosipulia, parmesanjuustoa sekä kananmunaa. Kermaakin tietenkin. Suolataan ja pippuroidaan. Siinä se.
Valmistuu jopa 10 minuutissa. Tekosyy on sanoa ettei ehdi laittaa ruokaa ja syödä hyvin.
![]() |
Pasta carbonara, miilunpolttajan pasta. Helppo pastaruoka maistuu kaikille. |
Spagettia 500 g
Pekonia 140 g
Valkosipulinkynsiä 3 kpl
Kermaa 2 dl
Parmesanjauhetta 1.5 dl
Kananmunia 2 kpl
Suolaa
Mustapippuria
(persiljaa koristeeksi)
Pilko pekonit ohuiksi siivuiksi.
Kuori ja pilko valkosipulinkynnet.
Ruskista pekonisiivut pannulla ja lisää valkosipulit sekaan.
Keitä spagetti al denteksi, runsaalla suolalla maustetussa vedessä.
Sekoita kulhossa kananmunat, kerma, parmesanjauhe ja suola sekä pippuri.
Kaada pastan keitinvesi pois ja yhdistä pekonin ja valkosipulin kanssa.
Lisää kananmuna-kermaseos sekaan ja kuumenna nostellen hetki.
Nostele pasta lautaselle ja koristele persiljasilpulla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.