Parsa tarvitsee maistuvan kastikkeen.
Miltä kuulostaisi kananmuna, sitruuna ja voi. Viimeistellään parmesanjuustolla. Mielestäni hyvältä ja kauniilta varsinkin vihreän ja keltaisen yhdistelmässä.
Kastike on helppo valmistaa. Kattilaan vain raaka-aineet ja kiehautus.
Parsa valmistuu uunissa, höyryssä tai keittämällä. Myös airfryer on loistava. Kaikki noin 3-5 minuuttia että saadaan al dente parsaa. Tämä on muuten Chef Henri Alenin reseptiikkaa.
Kananmuna 2 kpl
Voita 2 rkl
Sitruunanmehua 0.5 rkl
Parmesanraastetta 2 rkl
Timjamia tai (persiljaa, kirveliä) 1 rkl
Mustapippuria
Miltä kuulostaisi kananmuna, sitruuna ja voi. Viimeistellään parmesanjuustolla. Mielestäni hyvältä ja kauniilta varsinkin vihreän ja keltaisen yhdistelmässä.
![]() |
Parsalle hieno kastike. Sitruunainen ja ihana koostumus tulee kananmunasta. |
Kastike on helppo valmistaa. Kattilaan vain raaka-aineet ja kiehautus.
Parsa valmistuu uunissa, höyryssä tai keittämällä. Myös airfryer on loistava. Kaikki noin 3-5 minuuttia että saadaan al dente parsaa. Tämä on muuten Chef Henri Alenin reseptiikkaa.
![]() |
Kokeile parsaa sitruuna-munakastikkeella esimerkiksi lohitäytteisten uuniperunoiden kanssa. |
Kananmuna 2 kpl
Voita 2 rkl
Sitruunanmehua 0.5 rkl
Parmesanraastetta 2 rkl
Timjamia tai (persiljaa, kirveliä) 1 rkl
Mustapippuria
Keitä kananmunat ns. ylikypsäksi ja murskaa aivan pieneksi.
Sulata voi kattilassa ja lisää kananmunat, sitruunanmehu ja persilja.
Mausta pippurilla.
Lisää parmesanraaste ja sekoita.
Nostele lusikalla kastiketta parsan päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.