Hanna-täti oli fiksu ihminen. Hän osasi hyödyntää ruokahävikkiä.
Hanna-täti keksi piparkakut mitkä säilyvät pitkään, maistuu kaikille ja vieläpä niitä on kiva napostella. Kahvin tai maidon kanssa parasta.
Huhupuheiden mukaan Hanna-tädin kakuissa reseptiin käytettiin muinoin hieman happamaksi mennyttä kermaa. En uskaltanut kokeilla mutta mikäli sokerin määrä otetaan huomioon en epäile. Sokerin määrä kaataa hieman happaman kerman maun.
Näitä tulee sitten aivan sairaan iso määrä.
Se ei haittaa koska säilyvyys on pitkä ja toisaalta ei ne 3 viikkoa enempää kestä. Nämä maistuvat keksit kulkevat nimellä Hanna-tädin piparkakut tai Hanna-tädin kakut. Helppo resepti ja tässä ohjeessa ei kannata "kikkailla".
Koska #ihatebaking niin tässä ohje minkä mukaan valmistin Hanna-tädin kakut.
Hanna-täti keksi piparkakut mitkä säilyvät pitkään, maistuu kaikille ja vieläpä niitä on kiva napostella. Kahvin tai maidon kanssa parasta.
![]() |
Helpot ja herkulliset keksit - Hanna-tädin kakut tai Hanna-tädin piparkakut. |
Huhupuheiden mukaan Hanna-tädin kakuissa reseptiin käytettiin muinoin hieman happamaksi mennyttä kermaa. En uskaltanut kokeilla mutta mikäli sokerin määrä otetaan huomioon en epäile. Sokerin määrä kaataa hieman happaman kerman maun.
Näitä tulee sitten aivan sairaan iso määrä.
Se ei haittaa koska säilyvyys on pitkä ja toisaalta ei ne 3 viikkoa enempää kestä. Nämä maistuvat keksit kulkevat nimellä Hanna-tädin piparkakut tai Hanna-tädin kakut. Helppo resepti ja tässä ohjeessa ei kannata "kikkailla".
Koska #ihatebaking niin tässä ohje minkä mukaan valmistin Hanna-tädin kakut.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.