Sherrykana tai sherrybroileri - ei kuulosta huonolta.
Ei se myöskään sitä ole. Sherry, varsinkin makea sherry antaa kivasti makeutta suolalla ja mustapippurilla maustetun broilerin- tai kananrintafileen kanssa.
Lihat leivitetään sekä esipaistetaan runsaan voin kanssa ja saadaan kullankeltainen väri lihaan, saadaan annos myös näyttäväksi.
Tarjoillaan keitetyn riisin tai perunamuusin kanssa. Parasta tässä on se valmistamisen helppous.
Kanan- tai broilerin rintafilettä
Vehnäjauhoja
Suolaa
Mustapippuria
Kermaa 2 dl
Sherryä 3 dl ( makeaa )
Voita paistamiseen
Ei se myöskään sitä ole. Sherry, varsinkin makea sherry antaa kivasti makeutta suolalla ja mustapippurilla maustetun broilerin- tai kananrintafileen kanssa.
![]() |
Sherrykanaa ja riisiä. Helppo broileri- tai kanaruoka. Kokeile myös Marsalaviinin kanssa. Tsiisus - valmista riittävästi, tämä loppuu kesken. |
Lihat leivitetään sekä esipaistetaan runsaan voin kanssa ja saadaan kullankeltainen väri lihaan, saadaan annos myös näyttäväksi.
Tarjoillaan keitetyn riisin tai perunamuusin kanssa. Parasta tässä on se valmistamisen helppous.
Kanan- tai broilerin rintafilettä
Vehnäjauhoja
Suolaa
Mustapippuria
Kermaa 2 dl
Sherryä 3 dl ( makeaa )
Voita paistamiseen
Kuivaa kanan- tai broilerinlihat.
Leivitä vehnäjauhoissa ja paista voin kanssa pannulla väri pintaan.
Nosta lihat lautaselle.
Lisää pannulle sherry sekä kerma.
Lisää myös suolaa vajaa 1 tl sekä mustapippuria samoin.
Kun liemi kieuhuu, lisää pannulle ruskistetut lihat.
Pienennä lämpöä ja hauduta noin 10 minuuttia.
Maistele ja lisää suolaa tarvittaessa.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.