Porsaankyljykset, liian aliarvostettua liharuokaa.
Kunnolliset, mureat ja maukkaat kyljykset valmistuvat mielestäni parhaimmin hauduttamalla uunissa.
Siinä jää aikaa valmistaa se aito, voin kanssa notkistettu perunamuusi - sekä lukea päivän lehdet samalla, ellei huvita siivota.
Liemi on helppo valmistaa. Lihaliemikuutio sulamaan mikron kautta lämmitetyssä vedessä ja sinne sekaan Teryaki-kastiketta.
Vielä pilkot ja murskaat valkosipulit joukkoon. Vielä lihan maustaminen ei ole vaikeaa. Useimmissa kaupoissa on grillimauste sekoitus. Leivität kyljykset siinä ja paistat voin kanssa värin pintaan.
Porsaankyljyksiä
Grillimaustetta
Teryakikastiketta 5 rkl
Valkosipulinkynsiä 5 kpl
Lihaliemikuuti 1 kpl
Vettä 4 dl
Kunnolliset, mureat ja maukkaat kyljykset valmistuvat mielestäni parhaimmin hauduttamalla uunissa.
Porsaankyljykset on helppo valmistaa uunissa. Maustaminen on myös yksinkertaista. Haudutetut porsaankyljykset ja peunamuusi - voiko olla sen parempaa. |
Siinä jää aikaa valmistaa se aito, voin kanssa notkistettu perunamuusi - sekä lukea päivän lehdet samalla, ellei huvita siivota.
Liemi on helppo valmistaa. Lihaliemikuutio sulamaan mikron kautta lämmitetyssä vedessä ja sinne sekaan Teryaki-kastiketta.
Vielä pilkot ja murskaat valkosipulit joukkoon. Vielä lihan maustaminen ei ole vaikeaa. Useimmissa kaupoissa on grillimauste sekoitus. Leivität kyljykset siinä ja paistat voin kanssa värin pintaan.
Porsaankyljyksiä
Grillimaustetta
Teryakikastiketta 5 rkl
Valkosipulinkynsiä 5 kpl
Lihaliemikuuti 1 kpl
Vettä 4 dl
Valmista lihaliemi liottamalla kuutio kuumaan veteen.
Lisää Teryakikastike sekaan ja sekoita.
Pilko valkosipulinkynnet ja murskaa liemen sekaan.
Kuivaa huoneenlämpöiset kyljykset talouspaperilla ja vedä viillot ulkoreunaan ettei "kopruunnu" paistaessa.
Lisää lautaselle reilusti grillimausteseosta ja leivitä kyljykset siinä kauttaaltaan.
Kuumenna pannu ja paista väri porsaankyljyksiin voin kanssa. Varo polttamasta.
Nosta kyljykset uunivuokaan ja kaada liemi päälle.
Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Valele lientä päälle aika-aijoin.
Hyvää tekee myös kääntää hauduttamisen puolessa välissä.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Tarjoile kunnolla voin kanssa notkistetun perunamuusin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.