Pastan raaka-aineet ovat upeat. Chorizoa, kesäkurpitsaa ja valkoviiniä.
Todella yksinkertainen ja myös helppo pastaresepti. Tämä pasta valmistuu noin 15 minuutissa joten sopii helposti ruuhkavuosiin.
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa 500 g
Kesäkurpitsa 400 g
Chorizo raakamakkaraa 400 g (Saarioinen on hyvä)
Sipuli 1 kpl
Valkoviiniä 1 dl
Rosmariininoksa 1 kpl
Öljyä paistamiseen
Parmesanjuustoa
Mustapippuria
Todella yksinkertainen ja myös helppo pastaresepti. Tämä pasta valmistuu noin 15 minuutissa joten sopii helposti ruuhkavuosiin.
![]() |
Chorizomakkaraa, kesäkurpitsaa ja valkoviinia. Vielä oikein keitetty pasta niin on meinaan herkullinen pasta-ateria. |
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa 500 g
Kesäkurpitsa 400 g
Chorizo raakamakkaraa 400 g (Saarioinen on hyvä)
Sipuli 1 kpl
Valkoviiniä 1 dl
Rosmariininoksa 1 kpl
Öljyä paistamiseen
Parmesanjuustoa
Mustapippuria
Purista chorizo-raakamakkaran sisusta öljyn sekaan pannulle, pieninä palloina.
Kypsennä reilusti ja ota väri pintaan.
Kypsennä reilusti ja ota väri pintaan.
Pilko rosmariininlehdet aivan pieneksi.
Pilko myös kesäkurpitsa lohkoiksi.
Kuori ja pilko myös sipuli.
Pilko myös kesäkurpitsa lohkoiksi.
Kuori ja pilko myös sipuli.
Kuulota hetki sipulia öljyssä, lisää kesäkurpitsalohkot sekä rosmariini. Paista muutama minuutti. Lisää valkoviini ja keitä hieman kasaan.
Lisää esipaistetut chorizot sekaan.
Lisää esipaistetut chorizot sekaan.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, melkein kypsäksi.
Ota keitinvettä talteen noin 1 dl ja lisää pannulle.
Kiehauta.
Ota keitinvettä talteen noin 1 dl ja lisää pannulle.
Kiehauta.
Lisää pasta nostellen kastikkeen sekaan.
Mausta mustapippurilla ja raastetulla parmesanilla.
Mausta mustapippurilla ja raastetulla parmesanilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.