Juustohampurilainen, on chici-chicia, bang-bangia ja shriracha-jugurttia.
Tälläisen vastaavan burgerin voit nauttia esimerkiksi Joensuussa, Local Bistro ravintolassa.
Mutta kun kaikilla ei ole mahdollisuutta burgerhimon yllättäessä siirtyä Joensuuhun niin, olkaa hyvä. Keittiövelho, Chef Risto Mikkola on kertonut kuinka se "bursa" syntyy...
Jauhelihaa 600 g
Suolaa
Pippuria
Jääsalaattia
Pekonia
Tomaattia
Popcornia
Cheddarjuustoa Jukolan Juusto
Hampurilaissämpylöita
Sriracha-jugurtti
Turkkilaista jugurttia 2 dl
Srirachakastiketta 2-3 tl
Ketsuppia 2-3 tl
Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Kasaa hampurilainen
Leikkaa sämpylät puoliksi, lämmitä hetki grillissä tai uunissa.
Lisää pohjaan ja kanteen sriracha-jugurttia.
Laita pihvi pohjalle, pekonia pihvin päälle.
Lisää salaatti ja tomaattiviipaleet.
Kourallinen popcornia ja kansi päälle.
Painele hieman kasaan ja lävistä tikulla että hampurilainen pysyy kasassa.
Ripottele popcornia ja perunoita annoksen viereen.
Jätä loppu sriracha-jugurtti kastikkeeksi perunoille ja popcornille.
Tälläisen vastaavan burgerin voit nauttia esimerkiksi Joensuussa, Local Bistro ravintolassa.
![]() |
On meinaan komea ja hyvä burger. Komea on myös nimikin Chici-chici Bang-bang. Aitoa cheddaria ja sriracha-jugurttikastiketta |
Mutta kun kaikilla ei ole mahdollisuutta burgerhimon yllättäessä siirtyä Joensuuhun niin, olkaa hyvä. Keittiövelho, Chef Risto Mikkola on kertonut kuinka se "bursa" syntyy...
Jauhelihaa 600 g
Suolaa
Pippuria
Jääsalaattia
Pekonia
Tomaattia
Popcornia
Cheddarjuustoa Jukolan Juusto
Hampurilaissämpylöita
Ota jauhelihat ajoissa huoneenlämpöön sekoita kunnolla että lihassyyt hieman menevät hienommaksi.
Leivo noin 2 -3 cm paksuisia pihvejä.
Grillaa pihvit mediumiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Nosta juusto pihvin päälle heti kun olet kääntänyt pihvin.
Paista pekoni samanaikaisesti rapeaksi.
Leivo noin 2 -3 cm paksuisia pihvejä.
Grillaa pihvit mediumiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Nosta juusto pihvin päälle heti kun olet kääntänyt pihvin.
Paista pekoni samanaikaisesti rapeaksi.
Sriracha-jugurtti
Turkkilaista jugurttia 2 dl
Srirachakastiketta 2-3 tl
Ketsuppia 2-3 tl
Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Sekoita jugurtin joukkoon kunnolla sriracha ja ketsuppi. Lisää ripaus suolaa, mustapippuria ja sokeria. Maistele ja lisää srirachaa tarvittaessa. Laita kastike hetkeksi jääkaappiin.
Kasaa hampurilainen
Leikkaa sämpylät puoliksi, lämmitä hetki grillissä tai uunissa.
Lisää pohjaan ja kanteen sriracha-jugurttia.
Laita pihvi pohjalle, pekonia pihvin päälle.
Lisää salaatti ja tomaattiviipaleet.
Kourallinen popcornia ja kansi päälle.
Painele hieman kasaan ja lävistä tikulla että hampurilainen pysyy kasassa.
Ripottele popcornia ja perunoita annoksen viereen.
Jätä loppu sriracha-jugurtti kastikkeeksi perunoille ja popcornille.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.