Toscakakku on jo 1800-luvun puolivälistä asti valmistettu makea herkku.
MR.Google ja Wiki osaavat kertoa että toscakakku on Saksasta on lähtöisin.
Mantelia, sokeria ja voita sekä lisäksi siirappia hieman. Toscapinnoite keitetään kattilassa kasaan ja kakun päälle levitetään. Vielä uunissa kaunis kullankeltainen väri pintaan.
Tämän toscakakun juttu on myös pohjassa. Keittiömestari Antti Vahteran resepti. Pohjasta tulee raikas ja kuohkea. Löydät appelsiinin makua pohjasta.
Toscakkuresepti jonka kaikki saavat onnistumaan. Katso ohje arkistostani.
MR.Google ja Wiki osaavat kertoa että toscakakku on Saksasta on lähtöisin.
Mantelia, sokeria ja voita sekä lisäksi siirappia hieman. Toscapinnoite keitetään kattilassa kasaan ja kakun päälle levitetään. Vielä uunissa kaunis kullankeltainen väri pintaan.
Tämän toscakakun juttu on myös pohjassa. Keittiömestari Antti Vahteran resepti. Pohjasta tulee raikas ja kuohkea. Löydät appelsiinin makua pohjasta.
![]() |
Makea mantelinen ja ah niin sokerinen kaunis kuorrutus ja raikas appelsiinin vivahteinen pohja. |
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.