Broileri on isoksi kasvatettu kananpoika on se pienempi.
Tähän reseptiin tarvitset broilerin rintafilettä, nuijan kautta. Aivan jäätävän hyvä ja helppo ruoka. Valion on piparjuuri-tuorejuustoa ja sitä laitetaan reilusti pintaan ja kääritään rullalle. Lisukkeeksi käy riisi tai perunamuusi. Kastikikkeeksi käy liemi todella hyvin.
Broilerin- tai kananpojan rintaleikettä
Piparjuuri-tuorejuustoa 1 pkt (Valio Viola)
Rosmariininoksia
Suolaa
Mustapippuria
Kermaa 2 dl
Tähän reseptiin tarvitset broilerin rintafilettä, nuijan kautta. Aivan jäätävän hyvä ja helppo ruoka. Valion on piparjuuri-tuorejuustoa ja sitä laitetaan reilusti pintaan ja kääritään rullalle. Lisukkeeksi käy riisi tai perunamuusi. Kastikikkeeksi käy liemi todella hyvin.
Broilerin- tai kananpojan rintaleikettä
Piparjuuri-tuorejuustoa 1 pkt (Valio Viola)
Rosmariininoksia
Suolaa
Mustapippuria
Kermaa 2 dl
Ota lihat ajoissa huoneenlämpöön ja nuiji kevyesti ohuemmaksi.
Voitele tuorejuustoa pinnalle.
Leikkaa rosmariinin oksa päälle ja kääri rullalle.
Sido pellavalangalla tai coktailtikuilla tiukasti kiinni.
Kuumenna pannu kuumaksi ja paista väri lihan pintaan.
Lisää suolaa ja pippuria pintaan.
Kuumenna uuni 200 asteiseksi.
Laita rullalle käärityt broilerinlihat vuokaan ja kaada kerma, sekä loput tuorejuustosta sekaan.
Paista 200 asteteessa noin 20 minuuttia.
Leikkaa "narut" tai ota "tikut" irti ja nosta lautaselle.
Kaada kastiketta päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.