Karjalanpaisti on todellista perinneruokaa.
Karjalanpaisti on evakkoon joutuneiden karjalaisten resepti, missä haudutetaan lihaa todella pitkään.
Raaka-aineet ovat onnistuneeseen "evakkopaistiin" todella yksinkertaiset. Maustepippuria, suolaa, naudanlihaa sekä vettä ja sipulia.
Karjalanpaistilihaa n. 900 g
Sipulia 2 kpl
Suolaa 1-2 tl
Maustepippuria 1 -2 rkl
(laakerinlehti)
Vettä niin että lihat peittyy.
Karjalanpaisti on evakkoon joutuneiden karjalaisten resepti, missä haudutetaan lihaa todella pitkään.
Raaka-aineet ovat onnistuneeseen "evakkopaistiin" todella yksinkertaiset. Maustepippuria, suolaa, naudanlihaa sekä vettä ja sipulia.
![]() |
Karjalanpaisti on perinneruokaa ja liha on todella mureaa. Maistuu perunamuusin kanssa. |
Karjalanpaistilihaa n. 900 g
Sipulia 2 kpl
Suolaa 1-2 tl
Maustepippuria 1 -2 rkl
(laakerinlehti)
Vettä niin että lihat peittyy.
Pilko sipulit karkeiksi lohkoiksi.
Laita uuninkestävään pataan lihat, suola, sipuli ja mustapippurit kerroksittain.
Lisää vettä niin että karjalanpaistilihat peittyy.
Laita 175 asteiseen uuniin ja hauduta siellä noin kolme tuntia.
Tarjoile perunamuusin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.