Kikhernesalaatti on keittiömestari, ravintoloitsija Chef Alenin kirjasta, Vuoden keittokirja.
Annukka Oksanen on auttanut saamaan kirjan muotoon. Kustantaja on Readme.
Helppoja reseptejä toteuttaa. Kikhernesalaatti valmistuu nopeasti ja on täynnä proteiineja ja makua.
Punasipuli 1 kpl
Punaviinietikkaa 2 rkl
Varsiselleriä 2 oksaa
Kikherneitä, kypsiä 2 tlk
Punainen chili, pilkottuna 1 tl
Juustokuminaa
Lehtipersiljaa 1 pnt
Oliiviöljyä 0.5 dl
Suolaa
Mustapippuria
Annukka Oksanen on auttanut saamaan kirjan muotoon. Kustantaja on Readme.
![]() |
Kikhernesalaatti on kiireisen ihmisen pelastus mikäli on halu saada vegeruokaa ja paljon proteiineja. Helppoa kuin portaiden kiipeäminen. Vai keksitkö paremman vertauksen? |
Helppoja reseptejä toteuttaa. Kikhernesalaatti valmistuu nopeasti ja on täynnä proteiineja ja makua.
Punasipuli 1 kpl
Punaviinietikkaa 2 rkl
Varsiselleriä 2 oksaa
Kikherneitä, kypsiä 2 tlk
Punainen chili, pilkottuna 1 tl
Juustokuminaa
Lehtipersiljaa 1 pnt
Oliiviöljyä 0.5 dl
Suolaa
Mustapippuria
Pilko kuorittu punasipuli aivan pieneksi. Sekoita punasipulin joukkoon punaviinietikka.
Hienonna varsisellerin oksat pieneksi.
Huuhtele siivilän alla kikherneet ja valuta kunnolla.
Sekoita kikherneet ja varsisellerisilppu punasipulin joukkoon.
Lisää hienonnettu chili, juustokumina sekä pieneksi silputtu lehtipersilja.
Sekoita vielä joukkoon oliiviöljy, suola sekä mustapippuri.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.