Katkaravut sopii upeasti pastan kanssa.
Vielä kun pastaan laitetaan pienesti chiliä mukaan, saadaan nopeasti ja helposti maukas pasta-ateria.
Pastaa - capellini tai spagettia500 g
Valkosipulinkynsiä 3 kpl
Punainen chili 1.5 kpl
Oliiviöljyä paistamiseen
Katkarapuja n. 400 g
Rucolaa
Valio Viola chili-tuorejuustoa
Sitruunan kuoriraaste
Parmesanjuustoa jauhettuna
Suolaa
Pippuria
Vielä kun pastaan laitetaan pienesti chiliä mukaan, saadaan nopeasti ja helposti maukas pasta-ateria.
![]() |
Katkarapupasta on helppoa syötävää ja maistuu kaikille. Kutsu kaverit kylään ja närppikää ravut yhdessä. |
Pastaa - capellini tai spagettia500 g
Valkosipulinkynsiä 3 kpl
Punainen chili 1.5 kpl
Oliiviöljyä paistamiseen
Katkarapuja n. 400 g
Rucolaa
Valio Viola chili-tuorejuustoa
Sitruunan kuoriraaste
Parmesanjuustoa jauhettuna
Suolaa
Pippuria
Sulata katkaravut hitaasti.
Kuori ja pilko valkosipulinkynnet aivan pieneksi.
Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi.
Kuori ja pilko valkosipulinkynnet aivan pieneksi.
Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, suolalla maustettuna.
Laita oliiviöljyä pannulle ja kuullota chiliä ja valkosipulia hetki.
Lisää sekaan sulaneet katkaravut ja lämmitä.
Kaada pastan keitinvesi pois ja lisää pasta sekaan pannulle.
Lisää myös sitruunan kuoriraaste.Sekoita nostellen ja lisää chili-tuorejuusto.
Kun tuorejuusto on sulanut, lisää kerma.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Koristele rucolanlehdillä ja mausta parmesanraasteella.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.