Avokadoa ja avokadoreseptejä huudellaan aina.
Miksipä ei huudeltaisi. Kohtalaisen neutraali maku ja iso sydän. Kun kivisydänmen poistaa ja poistaa kuoren se on täyttä herkkua.
Mutta liian terveellistä. Tarvitaan siis pekonia. Kananmunasta ei uusimpien tutkimusten mukaan voi sanoa muuta että sekin on. Siis liian terveellistä.
Rikotaan kaavaa ja se pekoni maustaa tämän annoksen. Sopii hienosti grillin ääreen ja bissen kanssa.
Avokado 4 kpl
Kananmunia 4 kpl
Pekonia 140 g
Miksipä ei huudeltaisi. Kohtalaisen neutraali maku ja iso sydän. Kun kivisydänmen poistaa ja poistaa kuoren se on täyttä herkkua.
![]() |
Avokado saa sisään uppomunan ja kääritään pekoniin. Kaikki tykkää. |
Mutta liian terveellistä. Tarvitaan siis pekonia. Kananmunasta ei uusimpien tutkimusten mukaan voi sanoa muuta että sekin on. Siis liian terveellistä.
Rikotaan kaavaa ja se pekoni maustaa tämän annoksen. Sopii hienosti grillin ääreen ja bissen kanssa.
Avokado 4 kpl
Kananmunia 4 kpl
Pekonia 140 g
Valmista ensin helpot uppomunat. Muista ohje myös myöhempää käyttöä varten.
Halkaise avokado ja poista kivi. Kairaa lusikalla hieman tilaa lisää.
Laita uppomuna varovasti kiven tilalle avokadoon ja laita toinen puolikas päälle.
Kiedo tiukasti pekonia ympärille.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia tai grillaa, kunnes pekoni on saanut väriä.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.