Pastaresepti missä on kylmäsavulohta sekä valkoviiniä ja kermaa.
Todella nopea ja helppo valmistaa.
Pastaa n. 500 g
Kylmäsavulohta 300 g
Punainen chili 1 kpl
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Tomaattia 2 kpl
Valkoviiniä 1 dl
Kermaa 1.5 dl
Persiljaa
Suolaa
Oliiviöljyä
Pecorinojuustoa tai parmesania
Todella nopea ja helppo valmistaa.
![]()  | 
| Tagliatelle con salmone affumicato - kylmäsavulohipasta. | 
Pastaa n. 500 g
Kylmäsavulohta 300 g
Punainen chili 1 kpl
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Tomaattia 2 kpl
Valkoviiniä 1 dl
Kermaa 1.5 dl
Persiljaa
Suolaa
Oliiviöljyä
Pecorinojuustoa tai parmesania
Pilko valkosipuli, sipuli ja chili sekä tomaatti. Leikkaa lohi todella pieneksi. 
Laita öljyä pannulle ja kuullota/pehmennä sipulit. 
Lisää lohisiivut/-palat. Kun lohi on saanut hieman väriä vaaleammaksi, lisää chili ja tomaatit. 
Kaada valkoviini joukkoon, keitä hieman kasaan. 
Lisää kerma ja hauduta pienellä lämmöllä noin 5 minuuttia. 
Kaada keitinvesi pois pastasta ja lisää kastike sekaan. 
Sekoita nostellen pasta kunnolla pastan kanssa ja annostele lautaselle. 
Koristele persiljalla ja pecorino- tai parmesanraasteella.

Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.