Pasta yllättää, valmistamisen helppoudella eli arjen pelastaja.
Sweet Food O`Mine-ruokablogin Sari Spåran ruokakirja, Talven Maku auttaa just silloin kun on ideat lopussa. Kaapissa sattui olemaan Mallaspossun mahtavaa kinkkurullaa.... Hävikki voitettu ja maukas pastakastike valmistui.
Koristelin pinjansiemenillä ja lisäsin hieman parmesanjauhetta. Muuten resepti on melkein alkuperäinen.
Spagettia n. 350 g
Katkarapuja 200 g
Sipuli 1 pieni
Vettä 1.5 dl
Kanaliemikuutio 0.5 kpl
Kinkkua, palvikinkkua tai vastaavaa n. 70 - 100 g
Creme fraishea, ranskankermaa 1 dl
Dijon-sinappia 2 tl
Mustapippuria
Suolaa tarvittaessa
Persiljaa silputtuna
(pinjansiemeniä)
(parmesanjauhetta)
![]() |
Helppo pastaruka valmistuu noin 15 minuutissa. On katkarapuja ja kinkkua. Koristeltu pinjansiemenillä ja persiljasilpulla. |
Koristelin pinjansiemenillä ja lisäsin hieman parmesanjauhetta. Muuten resepti on melkein alkuperäinen.
Spagettia n. 350 g
Katkarapuja 200 g
Sipuli 1 pieni
Vettä 1.5 dl
Kanaliemikuutio 0.5 kpl
Kinkkua, palvikinkkua tai vastaavaa n. 70 - 100 g
Creme fraishea, ranskankermaa 1 dl
Dijon-sinappia 2 tl
Mustapippuria
Suolaa tarvittaessa
Persiljaa silputtuna
(pinjansiemeniä)
(parmesanjauhetta)
Keitä spagetti melkein kypsäksi.
Sulata katkaravut. Kuori ja silppua sipulit aivan pieneksi.
Lisää vesi ja kanaliemikuutio pannulle ja kiehauta.
Lisää sipuli ja kiehuta muutama minuutti.
Leikkaa kinkku pieniksi lohkoiksi ja lisää pannulle yhdessä ranskankerman ja sinapin kanssa. Kuumenna kastike ja lisää hieman mustapippuria.
Lisää katkaravut ja sekoita.
Valuta pastan keitinvesi.
Kaada kastike spagetin sekaan ja sekoita.
Nostele lautaselle jja lisää silputtu persilja päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.