Tässä on aito barokkiresepti -
Laukon kartanon linnanrouvan sitruunahyve.
Yksinkertainen ja jopa ravitseva jälkiruoka. Voidaan nauttia lusikalla tai juomalla suoraan hienosta lasista.
Miksi ravitseva - uusimpien ruokatutkimusten mukaan kananmunan syönti on terveellistä.
Proteiinipitoisuus on kohdillaan eikä niissä ole mukana haitallisia rasvoja. Pitää nälän loitolla joten selkeästi laihduttajan tai kuntoilijan herkku. Mikä paras palautusjuoma - valkoviiniä ja kanamunia.
Keltuaista 3 kpl
Kananmuna 1 kpl
Sokeria 1 dl
Sitruunanmehua 1 dl
Sitruunankuorta raastettuna n. 0.5 rkl
Valkoviiniä 1 dl
Laukon kartanon linnanrouvan sitruunahyve.
Yksinkertainen ja jopa ravitseva jälkiruoka. Voidaan nauttia lusikalla tai juomalla suoraan hienosta lasista.
![]() |
Laukon kartanon linnanrouvan sitruunahyve on raikas juoma tai se parempi jälkiruoka. |
Miksi ravitseva - uusimpien ruokatutkimusten mukaan kananmunan syönti on terveellistä.
Proteiinipitoisuus on kohdillaan eikä niissä ole mukana haitallisia rasvoja. Pitää nälän loitolla joten selkeästi laihduttajan tai kuntoilijan herkku. Mikä paras palautusjuoma - valkoviiniä ja kanamunia.
Keltuaista 3 kpl
Kananmuna 1 kpl
Sokeria 1 dl
Sitruunanmehua 1 dl
Sitruunankuorta raastettuna n. 0.5 rkl
Valkoviiniä 1 dl
Kypsennä vesihauteen avulla, samalla vatkaten keltuaiset, kananmuna sekä sokeri.
Vinkki: kannattaa käyttää sähkövatkaita.
Lisää joukkoon sitruunanmehu, valkoviini ja sitruunankuoriraaste.
Jäähdytä kylmässä vedessä voimakkaasti vatkaten.
Kaada johonkin upeaan lasiin ja nauti.
Vinkki: kannattaa käyttää sähkövatkaita.
Lisää joukkoon sitruunanmehu, valkoviini ja sitruunankuoriraaste.
Jäähdytä kylmässä vedessä voimakkaasti vatkaten.
Kaada johonkin upeaan lasiin ja nauti.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.