Punajuuren vielä ymmärrän, mutta kerman cashew-pähkinöistä. Myönnän että nyt laitettiin minut koetukselle uskoni kanssa jälleen. Pähkinöistä kermaa...???
Kyllä. Hannan soppa ruokablogin ja itse Hurtan Hannan aivan jäätävä ruokakirja, Kasvis-ruokakirja. Lihansyöjäkin taipuu tämän kirjan edessä.
Omena 1 kpl
Sipuli 1 kpl
Valkosipulinkynsiä 2 kpl
Öljyä 2 rkl
Kasvislientä 8 dl
Omenamehua 2 dl
Suolaa
Mustapippuria
Tilliä
Cashew-kerma
Cashewpähkinöitä 2.5 dl
Vettä 1.5 dl
Suolaa
![]() |
Tästä kuvasta ei muuten puutu väriä eikä punajuurikeitosta makua. |
Kyllä. Hannan soppa ruokablogin ja itse Hurtan Hannan aivan jäätävä ruokakirja, Kasvis-ruokakirja. Lihansyöjäkin taipuu tämän kirjan edessä.
Punajuuri on lempijuurekseni, siitä kertoo myös tatuaointi käsivarressani! Tarjoilen pehmoisen punajuurikeiton kanssa cashew-kermaa, mutta voit kokeilla myös vaikkapa smetanaa.Punajuuria 1 kg
Omena 1 kpl
Sipuli 1 kpl
Valkosipulinkynsiä 2 kpl
Öljyä 2 rkl
Kasvislientä 8 dl
Omenamehua 2 dl
Suolaa
Mustapippuria
Tilliä
Kuori omena ja punajuuret sekä kuutioi ne.
Silppua kuoritut valkosipulit
ja sipuli.
Lisää öljy kattilaan ja kuullota muutama minuutti sipuleita.
Lisää sekaan omena ja punajuuret.
Kaada kasvisliemi sekaan ja keitä
miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.
Lisää sekaan omenamehu ja soseuta
hienoksi sauvasekoittimella.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Viimeistele keitto tillillä ja sekoita cashew-kermaa sekaan.
Cashew-kerma
Cashewpähkinöitä 2.5 dl
Vettä 1.5 dl
Suolaa
Laita cashew-pähkinät kylmään veteen likoamaan noin 4 tunnin ajaksi.
Laitoin noin 2 tuntia ja lopputulos oli täydellinen.
Valuta vedet pois ja aja tehosekoittimella uuden, puhtaan veden kanssa sileäksi. Lisää suolaa hieman.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.