Pasta carbonara on pastaklassikko.
Carbonara valmistuu nopeasti ja pekoni, kerma sekä kunnollinen parmesanjuusto tekee pastasta mielettömän herkullista. Pastaresepti yllättää helppoudellaan.
Valmistaminen on nopeaa ja helppoa. Keitä, paista ja sekoita. Sekä mausta.
Pekonia 2 pkt (280 g)
Kananmuna 3 kpl
Kermaa 1 dl
Parmesanjuustoa 1 dl
Suolaa
Mustapippuria
Spagettia 500 g
Carbonara valmistuu nopeasti ja pekoni, kerma sekä kunnollinen parmesanjuusto tekee pastasta mielettömän herkullista. Pastaresepti yllättää helppoudellaan.
Valmistaminen on nopeaa ja helppoa. Keitä, paista ja sekoita. Sekä mausta.
![]() |
Pasta carbonara on yksi pastaruokien klassikko. |
Pekonia 2 pkt (280 g)
Kananmuna 3 kpl
Kermaa 1 dl
Parmesanjuustoa 1 dl
Suolaa
Mustapippuria
Spagettia 500 g
Leikkaa pekoni ohuiksi siivuiksi ja paista pannulla, kunnolla rasvat pois.
Vatkaa munat rikki ja lisää suolaa, mustapippuria sekä parmesanraastetta sekaan.
Kunnes spagetti on melkein kypsää kaada vesi pois ja pidä liedellä pieni lämpö ja laita kattilaan spaghetit.
Lisää kastike joukkoon ja nostele kaikki kunnolla sekaisin.
Maistele ja mausta parmesanraasteella ja persiljalla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.