Riisipuuro haudutettuna kunnolla ja mukana kermaa...
Voiko olla upeampaa perusruokaa. Riisipuuro on erittäin hyvä vatsan täyttäjä, muulloinkin kuin jouluna.
Anna aikaa valmistumiseen, pienellä lämmöllä kohtuullisen kauan.
Mitä haudutettu riisipuuro tarvitsee muuta kuin nokareen voita sekä kanelia ja sokeria.
Oletko muuten kokeillut että riisipuuro on hyvää myös kylmänä. Hyvä eväsruoka tulee kun lisäät sekaan tuoreita marjoja.
Vinkkinä voin kertoa että se Valion Kiehu-maito helpoittaa keittämistä.
Maitoa 1 l
Puuroriisiä 2 dl
Kermaa 2 dl
Suolaa n. 1 tl
Voiko olla upeampaa perusruokaa. Riisipuuro on erittäin hyvä vatsan täyttäjä, muulloinkin kuin jouluna.
Anna aikaa valmistumiseen, pienellä lämmöllä kohtuullisen kauan.
Mitä haudutettu riisipuuro tarvitsee muuta kuin nokareen voita sekä kanelia ja sokeria.
![]() |
Riispuuroa on herkullista muulloinkin kuin joulupuurona. Voisilmä, kanelia ja sokeria. |
Oletko muuten kokeillut että riisipuuro on hyvää myös kylmänä. Hyvä eväsruoka tulee kun lisäät sekaan tuoreita marjoja.
Vinkkinä voin kertoa että se Valion Kiehu-maito helpoittaa keittämistä.
Maitoa 1 l
Puuroriisiä 2 dl
Kermaa 2 dl
Suolaa n. 1 tl
Kiehauta maitoa noin 3 dl ja lisää riisit sekaan.
Sekoita jatkuvasti kun maito on imeytynyt riisiin.
Lisää loppu maito ja suola.
Anna hautua pienellä lämmöllä, välillä sekoitellen noin 50 minuuttia. Kaada sekaan kerma ja sekoita.
Jatka hauduttamista vielä noin 10 minuuttia.
Sekoita jatkuvasti kun maito on imeytynyt riisiin.
Lisää loppu maito ja suola.
Anna hautua pienellä lämmöllä, välillä sekoitellen noin 50 minuuttia. Kaada sekaan kerma ja sekoita.
Jatka hauduttamista vielä noin 10 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.