Makkaraa, olutta ja omenamehua sekä vielä pastaa.
Kuulostaa tosimiesten pastaruokalajilta, mutta naiset tästä pitää koska mukana on paljon kasviksia ja omenamehua.
Chorizoa tai bratwurstia 400 g
Kaalia noin 600 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Varsiselleriä 2 vartta
Kurkumaa 2 tl
Chayennepippuria 1 tl tai chilijauhetta 1 tl
Laakerinlehtiä 3
Olutta Luostaria eli Trabbistia tai Abbey
Omenamehua n. 7 dl
Mustapippuria
Suolaa
Pastaa 500 g
Kuulostaa tosimiesten pastaruokalajilta, mutta naiset tästä pitää koska mukana on paljon kasviksia ja omenamehua.
![]() |
Aivan huippu pastaruoka - olutta, omenamehua ja makkaraa. |
Chorizoa tai bratwurstia 400 g
Kaalia noin 600 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Varsiselleriä 2 vartta
Kurkumaa 2 tl
Chayennepippuria 1 tl tai chilijauhetta 1 tl
Laakerinlehtiä 3
Olutta Luostaria eli Trabbistia tai Abbey
Omenamehua n. 7 dl
Mustapippuria
Suolaa
Pastaa 500 g
Keitä pasta.
Pilko kaali ja varsiselleri suikaleiksi. Pilko myös sipulit.
Siivuta makkarat ja kuumenna pannulla.
Lisää vielä kaikki kasvikset ja kuumenna.
Kaada sekaan olut ja omenamehu sekä mausteet.
Anna kiehua pienellä lämmöllä, että neste on haihtunut noin puoleen.
Tarkista vielä maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Sekoita kaikki pastan joukkoon.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.