Helppo tonnikalapasta on kiireisen ihmisen pelastus.
Terveellistä pastaruokaa kun on mukana omega3:sta ja tomaatteja. Pastan hiilihydraateista ei nyt liiemmin puhuta.
Tonnikalaa öljyssä 300 g
Pastaa 500 g
Valkoviiniä 1 dl
Valkosipulia 4 kynttä
Kirsikkatomaatteja n. 10 kpl
Öljyä paistamiseen
Persiljaa silputtuna 1 pnt
Sitruuna puolikas
Suolaa tarvittaessa
Mustapippuria
Parmesanjuustoa
Terveellistä pastaruokaa kun on mukana omega3:sta ja tomaatteja. Pastan hiilihydraateista ei nyt liiemmin puhuta.
![]() |
Liian terveellistä, mutta erittäin hyvää tonnikalapastaa saat edullisesti valmistettua. |
Tonnikalaa öljyssä 300 g
Pastaa 500 g
Valkoviiniä 1 dl
Valkosipulia 4 kynttä
Kirsikkatomaatteja n. 10 kpl
Öljyä paistamiseen
Persiljaa silputtuna 1 pnt
Sitruuna puolikas
Suolaa tarvittaessa
Mustapippuria
Parmesanjuustoa
Pilko valkosipulit todella pieneksi ja kuullota öljyn kanssa muutama minuutti. Lisää sekaan tonnikalamurska ja hauduta pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää valkoviini.
Pilko tuoretta persiljaa ja lohko kirsikkatomaatit 2-3 osaan ja lisää pannulle myös.
Ota keitinvettä talteen vajaa desi. Lisää pastat ja keitinvesi tonnikalan, valkoviinin ja kirsikkatomaattien sekaan.
Nostele varovasti sekaisin.
Purista sitruunanmehua pastan sekaan ja koristele sekä mausta mustapippurilla sekä parmesanraasteella.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.