Viskiä, suklaata, kermaa ja kahvia.
Olisiko siinä hyvät raaka-aineet helppoon jälkiruokaan. Sanotaan kyllä, koska kaikki sopii hyviin yhteen.
Parasta tässä on valmistamisen helppous. Olkaa hyvä, tämä saattaa viedä järjen hetkeksi.
Kahvia 0.5 dl
Taloussuklaata 100 g
Viskiä 2 rkl
Kananmunan keltuainen 1 kpl
Kuohukermaa 3 dl
Olisiko siinä hyvät raaka-aineet helppoon jälkiruokaan. Sanotaan kyllä, koska kaikki sopii hyviin yhteen.
![]() |
Parasta tässä annoksessa on tuo valotus. Hei oikeesti niin mokkainen suklaavaahto jälkiruokana ja se whisky. |
Parasta tässä on valmistamisen helppous. Olkaa hyvä, tämä saattaa viedä järjen hetkeksi.
Kahvia 0.5 dl
Taloussuklaata 100 g
Viskiä 2 rkl
Kananmunan keltuainen 1 kpl
Kuohukermaa 3 dl
Keitä vahvaa kahvia ja sulata suklaa kahvin joukkoon.
Käytä vesihaudetta tai kiireisimmät sulattaa mikrossa varovasti.
Lisää keltuainen ja viski sulaneen suklaan sekaan.
Käytä vesihaudetta tai kiireisimmät sulattaa mikrossa varovasti.
Lisää keltuainen ja viski sulaneen suklaan sekaan.
Vatkaa kermavaahto notkeaksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
Kaada jäähtynyt viski-suklaa seos joukkoon nostellen.
Kaada jäähtynyt viski-suklaa seos joukkoon nostellen.
Annostele tarjoiluastioihin. Laita jääkaappiin hetkeksi.
Koristele fariinisokerilla, kermavaahdolla ja mintunlehdillä.
Koristele fariinisokerilla, kermavaahdolla ja mintunlehdillä.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.