Pastaresepti, somehitti Igorin kanapata.
Tarkennetaan pastareseptiä että Igorin kanapata oli erikseen ja siitä syntyi tämä pasta. Vaikeusaste on 2 mikäli 10 on maksimi. Kannattaa kokeilla myös sen alkuperäisen reseptin mukaan valmistettuna broileri- tai kanaruokana.
Jäätävän hyvää settiä ruokablogista Peggyn pieni punainen keittiö.
Pastaa - tagliatelle tai vastaavaa 400
Pastan keitinvettä 1 dl
Persiljasilppua
Tarkennetaan pastareseptiä että Igorin kanapata oli erikseen ja siitä syntyi tämä pasta. Vaikeusaste on 2 mikäli 10 on maksimi. Kannattaa kokeilla myös sen alkuperäisen reseptin mukaan valmistettuna broileri- tai kanaruokana.
Jäätävän hyvää settiä ruokablogista Peggyn pieni punainen keittiö.
![]() |
Herkullinen Iigorin kanapata on kaunis myös pastaruokana. |
Pastaa - tagliatelle tai vastaavaa 400
Pastan keitinvettä 1 dl
Persiljasilppua
Keitä pasta runsaalla suolalla maustetussa vedessä. Ota 1 dl pastan keitinvettä talteen ja lisää Igorin kanapadan sekaan. Kaada keitinvesi pois ja nostele kastike pastan sekaan. Koristele persiljasilpulla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.