Raakamakkaraa, esimerkiksi chorizoa kannattaa kokeilla pastaan.
Saat aivan loistavan, tomaattisen ja myös hieman lihaisan pasta-aterian helposti.
Oliiviöljyä 2 rkl
Valkosipulinkynsi 1 kpl
Raakamakkaraa riittävästi ( Chorizoa )
Kirsikkatomaatteja n. 10 kpl halkaistuna
Tomaattipyrettä noin 1 rkl
Persiljaa
Pennepastaa 400 g
Parmesanjuustoa
Saat aivan loistavan, tomaattisen ja myös hieman lihaisan pasta-aterian helposti.
Chorizo-raakamakkarasta saat hyvän ja täyttävän pasta-aterian. |
Oliiviöljyä 2 rkl
Valkosipulinkynsi 1 kpl
Raakamakkaraa riittävästi ( Chorizoa )
Kirsikkatomaatteja n. 10 kpl halkaistuna
Tomaattipyrettä noin 1 rkl
Persiljaa
Pennepastaa 400 g
Parmesanjuustoa
Keitä pasta, runsaasti suolalla maustetussa väljässä vedessä.
Pilko valkosipuli ja lämmitä pannulla ja anna kuullottua hetki.
Lisää raakamakkara lypsämälllä suolesta pieniä nokareita pannulle.
Pienennä lämpöä. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää sekaan. Anna paistua hetki ja kääntele raakamakkaroita.
Lisää tomaattipyree ja sekoita.Silppua persilja ja lisää kastikkeen joukkoon.
Valuta pasta ja nostele varovasti kastikkeen joukkoon.
Mausta ja koristele parmesanjuustolla ja persiljalla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.