Broileria ja pekonia. Paista, keitä, sekoita ja mausta.
Tässä jälleen nopea, täyttävä ja vielä äärettömän hyvä ja helppo pastaruoka. Todellinen arjen pelastaja. Pastaresepti jolla kaikki onnistuu.
Tagliatelle pastaa 500 g
Sipuli 1
Valkosipuli 3 kynttä
Öljyä
Pekonia 140 g
Broilerin suikaleita 300 g
Mutti polpa tomaattimurskaa 1 tlk
Suolaa
Mustapippuria
Kermaa 1 dl
Flora ruoka kasvisöljysekoite, pekoni & sipuli 1 tetra
Tässä jälleen nopea, täyttävä ja vielä äärettömän hyvä ja helppo pastaruoka. Todellinen arjen pelastaja. Pastaresepti jolla kaikki onnistuu.
![]() |
Yksinkertainen pastaresepti mutta moninkertainen maku. Broileria ja pekonia sekoitetaan pastaan. |
Tagliatelle pastaa 500 g
Sipuli 1
Valkosipuli 3 kynttä
Öljyä
Pekonia 140 g
Broilerin suikaleita 300 g
Mutti polpa tomaattimurskaa 1 tlk
Suolaa
Mustapippuria
Kermaa 1 dl
Flora ruoka kasvisöljysekoite, pekoni & sipuli 1 tetra
Pilko sipulit ja paista pekonin kanssa saman aikaisesti. Lisää huoneenlämmössä olleet broilerinsuikaleet ja paista melkein kypsäksi.
Lisää tomaattimurskaa tölkki. Mausta suolalla ja pippurilla.
Hauduta pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää kerma ja Flora ja kiehauta.
Mikäli hirvittää niin kerman voi jättää pois.
Keitä pasta melkein kypsäksi ja nostele kastikkeen sekaan.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.