Broileria ja dijonsinappia yhdessä eikä unohdeta pekonia.
Tässä pastareseptissä yllättää maku ja valmistamisen helppous sekä nopeus. Kokeile.
Broilerin suikalelihaa 400 g
Pekonia 170 g
Dijon sinappia 2 rkl
Kermaa 2 dl
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa
Suolaa
Mustapippuria
Parmesanraastetta
Tässä pastareseptissä yllättää maku ja valmistamisen helppous sekä nopeus. Kokeile.
Kuvituskuva, mutta se idea on tärkein. Silmät kiinni ja kuvitelkaa broilerinlihaa, kermaa sekä dijonsinappia. |
Broilerin suikalelihaa 400 g
Pekonia 170 g
Dijon sinappia 2 rkl
Kermaa 2 dl
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa
Suolaa
Mustapippuria
Parmesanraastetta
Silppua ja paista pekonit.
Lisää pekonin rasvaan broilerin suikalelihat. Paista broileri kypsäksi ja lisää kerma sekä dijon-sinappi.
Rouhi mustapippuria ja ripaus suolaa sekaan.
Hauduta miedolla lämmöllä kunnes pasta on melkein kypsää.
Kaada pastan keitinvesi pois ja lisää kastike pastan sekaan nostellen.
Ripottele parmesanjuustoa reilusti pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.