Salsa tartufata on tryffelipastaa.
Esimerkiksi, Stockmannin valikoimista löytyy ja valmistaja on Sacchi, Italiasta.
Mikäli ilmestyy eteesi, nappaa mukaan ja valmista maukas tryffelirisotto.
Lihalientä 1 l
Kermaa 1 dl
Risottoriisiä n. 400 g
Parmesanraastetta 1 dl
Punaviiniä 1 dl
Salottisipulia 2
Valkosipulinkynsiä 3 kpl
Sacchi Salsa Tartufata 1 purkki
Esimerkiksi, Stockmannin valikoimista löytyy ja valmistaja on Sacchi, Italiasta.
Mikäli ilmestyy eteesi, nappaa mukaan ja valmista maukas tryffelirisotto.
Lihalientä 1 l
Kermaa 1 dl
Risottoriisiä n. 400 g
Parmesanraastetta 1 dl
Punaviiniä 1 dl
Salottisipulia 2
Valkosipulinkynsiä 3 kpl
Sacchi Salsa Tartufata 1 purkki
Ohje on yksinkertainen.
Valmista kuten perusrisotto.
Keitä kuten tavallinen risotto, mutta muista ettet hämmennä koostumusta rikki.
Aivan juuri ennen valmistumista lisää tryffelipasta sekaan.
Risoton valmistamisessa on tärkeää että risottoriisin koostumus säilyy ehjänä.
Käytä siis mielellään muovista tai puusta valmistettua paistokauhaa, älä tee rajuja liikkeitä.
Nopeasti muuttuu jopa puuromaiseksi. Koulurisotoksi!
Koristele joillakin tuoreilla yrteillä.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.