Makkarakastike - ei muuten ole vaikea resepti. Tässä on jotenkin niin retroa ja liian harvoin tulee sitä valmistettua. Runkona on se oikein valmistettu ruskeakastike. Kunnolla haudutettu makkarakastike on sitä perusruokaa. Perunamuusin kanssa ja iso lasi kylmää maitoa, uuh! Makkarat on ehdottomasti ruskistettava yhdessä sipulin kanssa. Makkarakastiketta kannattaa hauduttaa kunnolla. Maku vain paranee. Kokeile myös hieman vahvemman makuisten, maustettujen makkaroiden kanssa. Mausta vasta lopuksi suolalla, koska usein makkaroissa on jo valmiiksi makua. Ja makkarakastikkeessa pitää olla makkaraa kunnolla, mistä se nimi muuten tulisi. Arkiruokaa parhaimmillaan on makkarakastike ja makaroonit. Ei ketsuppia tarvita, kastikkeessa ja makkaroissa se maku on. Makkaraa ( ihan mitä vain) 700-800 g Sipuli 1 kpl Voita paistamiseen 1 rkl Voita suurustamiseen 3 rkl Vehnäjauhoja 3 rkl Vettä 8 dl Sinappia ( Kotisinappi ) 1 rkl Suolaa Mustapippuria Pilko makkarat siivuiksi ja
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.