Perunasalaatti on hyvä ns. kakkospäivän ruoka.
Niille, kenelle tulee mieleen "kankkunen" ne kivitettäköön. Tarkoitan niitä ylijäämä perunoita. Tähän perunasalaattiin kannattaa nähdä myös se kuorimisen sekä keittämisen vaiva.
Hävikistä herkuksi on todella hieno ideologia noudattaa tai ainakin yrittää.
Perunoita n. 7-8 kpl suuria
Crème fraîchea, ranskankermaa 1 prk
Omena 2 kpl
Kapriksia 3 rkl
Kuivattua sipulia 2 rkl tai Sipuli
Omenaviinietikkaa 3 rkl
Tuoretta persiljaa n. 3 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Ilmakuivattua kinkkua
Niille, kenelle tulee mieleen "kankkunen" ne kivitettäköön. Tarkoitan niitä ylijäämä perunoita. Tähän perunasalaattiin kannattaa nähdä myös se kuorimisen sekä keittämisen vaiva.
Hävikistä herkuksi on todella hieno ideologia noudattaa tai ainakin yrittää.
![]() |
Todellista "kankkuspäivän" ruokaa. Jäätävän hyvä perunasalaatti ja grillattu makkara. |
Perunoita n. 7-8 kpl suuria
Crème fraîchea, ranskankermaa 1 prk
Omena 2 kpl
Kapriksia 3 rkl
Kuivattua sipulia 2 rkl tai Sipuli
Omenaviinietikkaa 3 rkl
Tuoretta persiljaa n. 3 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Ilmakuivattua kinkkua
Pilko keitetyt perunat ja omenat pieniksi lohkoiksi.
Lisää kulhoon myös erittäin pieneksi pilkottu sipuli sekä persilja.
Kaada myös ranskankerma, kaprikset ja omenaviinietikka.
Sekoita kaikki nostellen, kunnolla sekaisin.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Laita hetkeksi jääkaappiin.
Koristele ilmakuivatulla kinkulla sekä persiljasilpulla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.