Kaikki äitini reseptien Nanna jotakin tekee, niin se ei oo koskaan huonoa. Nanna on muuten sit myös televisiosta tuttu nykyään.
Tietysti oli pakko laittaa omaa "twistiä" sekaan ja siitä tuli aivan perkuleen hyvä.
Perunoita 6 kpl
Pekonia 6 siivua
Smetanaa 5 rkl
Perunamaustetta 3 rkl
Öljyä 3 rkl
Sinappia 1 rkl
Kaprista 2 rkl
Persiljaa 3 rkl silputtuna
Omena 1 kpl
Suolaa
Mustapippuria
![]() |
Ei maailman mairittelevin ruokakuva, mutta jumankekka mikä perunasalaatti. |
Tietysti oli pakko laittaa omaa "twistiä" sekaan ja siitä tuli aivan perkuleen hyvä.
Perunoita 6 kpl
Pekonia 6 siivua
Smetanaa 5 rkl
Perunamaustetta 3 rkl
Öljyä 3 rkl
Sinappia 1 rkl
Kaprista 2 rkl
Persiljaa 3 rkl silputtuna
Omena 1 kpl
Suolaa
Mustapippuria
Pese perunat ja pilko reiluiksi lohkoiksi ja laita kulhoon missä on perunamaustetta ja oliiviölyä. Sekoita kunnolla tasaisesti.
Laita leivinpaperin päälle keskelle.
Laita pekonisiivut saman aikaisesti reunoille.
Paahda kaikkia 220 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Poista pekonit jos ja kun ne näyttävä rapeaalta.
Kuivaa talouspaperilla isommat rasvat pois ja pilko pekonit pieneksi.
Jäähdytä perunat.
Lisää sekaan smetana, sinappi, persiljasilppu, pilkottu omena, kaprikset.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Purista sitruunanmehua sekaan.
Sekoita kaikki kunnolla ja koristele pekonisilpulla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.