Pastaruoka - sardilleja ja kirsikkatomaatteja sekä hieman lämpöä chilistä.
Pennepastaa 400 g
Punainen chili
Valkosipulia 5 kynttä
Sardellifilettä 1 rasia
Oliiviöljyä n. 1 rkl
Kalamataoliiveja 3 rkl
Kirsikkatomaatteja säilöttynä 1 tlk
Vettä 0.5 dl
Suolaa
Mustapippuria
![]() |
Penne puttanesca on niin tomaattinen, hieman chilinen pastaruoka. Sardillit viimeistelee pasta-aterian. |
Pennepastaa 400 g
Punainen chili
Valkosipulia 5 kynttä
Sardellifilettä 1 rasia
Oliiviöljyä n. 1 rkl
Kalamataoliiveja 3 rkl
Kirsikkatomaatteja säilöttynä 1 tlk
Vettä 0.5 dl
Suolaa
Mustapippuria
Keitä pasta melkein kypsäksi runsaasti suolatussa vedessä. Pilko valkosipulit, chili sekä sardillit aivan pieneksi.
Kuullota muutama minuutti valkosipulia ja chiliä.
Lisää sekaan pilkotut sardellit. Kun sardellit on hieman vetäytynyt kasaan lisää oliivit ja tölkillinen kirsikkatomaatteja.
Lisää hieman pastan keitinvettä.
Mausta suolalla ja mustapippurilla ja hauduta noin 5 minuuttia.
Kaada keitetty pasta tarjoiluastiaan ja kaada tasaisesti päälle kastiketta.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.