Papusalaatti ja tonnikalaa, helppo, edullinen ja hyvä ruokaisa salaatti.
Salaatille kastike on jotakin huippua. Srirachaa, maustamatonta jugurttia, limeä sekä hunajaa että kapriksia.
Punakaali n. 500 g
Limenmehu 1 kpl
Kidney-papuja 1 tlk
Valkoisia papuja 1 tlk
Tonnikalaa öljyssä 1 prk
Tuoretta korianteria 1 puntti
Kastikkeeseen:
Maustamatonta jugurttia 1 dl
Srirachakastiketta 1 rkl
Hunajaa 1 tl
Kaprista 1 rkl
Limenmehua 0.5 dl
Salaatille kastike on jotakin huippua. Srirachaa, maustamatonta jugurttia, limeä sekä hunajaa että kapriksia.
![]() |
Papusalaatti on ruokaisa ja edullinen salaatti. |
Punakaali n. 500 g
Limenmehu 1 kpl
Kidney-papuja 1 tlk
Valkoisia papuja 1 tlk
Tonnikalaa öljyssä 1 prk
Tuoretta korianteria 1 puntti
Kastikkeeseen:
Maustamatonta jugurttia 1 dl
Srirachakastiketta 1 rkl
Hunajaa 1 tl
Kaprista 1 rkl
Limenmehua 0.5 dl
Pilko punakaalia todella ohuiksi siivuiksi. Purista limen mehu punakaalin joukkoon ja sekoita kunnolla.
Valuta kidneypavut, valkoiset pavut ja tonnikala.
Lisää punakaalin sekaan ja sekoita kunnolla. Lisää myös pilkottu tuore korianteri.
Laita hetkeksi jääkaappiin ja valmista kastike.
Sekoita kaikki raaka-aineet kunnolla sekaisin.
Annoste lautaselle ja ripottele kastiketta päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.