Broileria, fetajuustoa, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaattia.
Kaikki keskenään ja maustetaan yrttiseoksella, hunajalla sekä tarjoillaan lämpimänä. Ai että...
Kesäkurpitsaa n 200 g
Kirsikkatomaatteja n. 500 g
Fetajuustoa n. 200 g
Broilerin rintaleikettä 3 kpl
Sipuli 1 kpl
Oliiviöljyä 3 rkl
Valkoista balsamicoa 2 rkl
Juoksevaa hunajaa 1 rkl
Provencen yrttiseosta n. 1 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Kaikki keskenään ja maustetaan yrttiseoksella, hunajalla sekä tarjoillaan lämpimänä. Ai että...
![]() |
Kuvassa on vain puolikas annos. Ensimmäinen meni jo. Mysteeri on kuva mutta salaatti on hyvä. |
Kirsikkatomaatteja n. 500 g
Fetajuustoa n. 200 g
Broilerin rintaleikettä 3 kpl
Sipuli 1 kpl
Oliiviöljyä 3 rkl
Valkoista balsamicoa 2 rkl
Juoksevaa hunajaa 1 rkl
Provencen yrttiseosta n. 1 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Voitele uuninkestävä vuoka ja kaada kirsikkatomaatit pohjalle.
Pilko kesäkurpitsa lohkoiksi ja sipuli.
Pilko broileri pieneksi ja paista oliiviöljyssä pinnalta ruskeaksi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita oliiviöljy, balsamico, hunaja keskenään.
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Sekoita lihat ja kasvikset keskenään ja mausta yrttiseoksella.
Kaada kastike päälle ja murustele runsaasti fetajuustoa pinnalle.
Paista uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia ja tarjoile heti lämpimänä.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.