Kauniin värinen sekä -makuinen pastaruoka.
Tagliatelle, mikä sai värin sahramista.
Maun ja koostumuksen kylmäsavustetusta lohesta, valkoviinistä, kermasta, valkosipulista ja tietenkin sahramista.
Todella helppo pastaohje ja nopea valmistaa. Hieman muuneltuna, omaan makuun sopivaksi Meren maku - Sari Spåran keittokirjasta.
Katso muitakin upeita reseptejä.
Tagliatelle tai muuta pastaa 400 g
Kylmäsavustettua lohta 300 g
Valkoviiniä 1 dl
Sitruuna 1 kpl
Sahramia 0.5 g
Voita
Valkosipulinkynsiä 3 kynttä
Kermaa 3-4 dl
Suolaa
Pippuria
Tagliatelle, mikä sai värin sahramista.
Maun ja koostumuksen kylmäsavustetusta lohesta, valkoviinistä, kermasta, valkosipulista ja tietenkin sahramista.
Todella helppo pastaohje ja nopea valmistaa. Hieman muuneltuna, omaan makuun sopivaksi Meren maku - Sari Spåran keittokirjasta.
Katso muitakin upeita reseptejä.
![]() |
Kaunis, sahramilla maustettu ja värjätty kylmäsavulohipasta. |
Tagliatelle tai muuta pastaa 400 g
Kylmäsavustettua lohta 300 g
Valkoviiniä 1 dl
Sitruuna 1 kpl
Sahramia 0.5 g
Voita
Valkosipulinkynsiä 3 kynttä
Kermaa 3-4 dl
Suolaa
Pippuria
Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Pilko lohi ja laita pannulle hetkeksi voin kanssa.
Lisää valkoviini, pieneksi pilkotut valkosipulit, sitruunanmehua 1 rkl ja raastettua sitruunankuorta.
Lisää myös kerma ja sahrami.
Mausta suolalla ja pippurilla. Anna poreilla piennellä lämmöllä noin 15 minuuttia.
Yhdistä al`dente pastat ja kastike.
Nostele kunnolla sekaisin ja asettele lautaselle.
Koristele esimerkiksi pieneksi hakkelukseksi pilkotulla jääsalaatilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.